Welkom bij de Rotaract Club Maastricht!

Rotaract

Rotaract staat voor een samensmelting van de woorden Rotary & Action en hoort bij een nog grotere overkoepelende organisatie; Rotary. Rotaract is de club voor jongeren die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen. Enerzijds betekend dit dat goede doelen in binnen- en soms buitenland worden ondersteund. Vaak zijn deze doelen groepen mensen die het minder getroffen hebben en die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

 

Anderzijds zijn de leden van de Rotaract ook een goed doel op zichzelf; door het organiseren en volgen van trainingen, workshops en projecten doen Rotaraccers ervaring op en zijn er veel leermomenten. Rotaract wordt gevormd door de leden, die allen lid zijn van een lokale Rotaract club. De leden van de Rotaract zijn mannen en vrouwen tussen de 18 en 32 jaar oud; studerend of werkend. Een Rotaraccer is ambitieus, enthousiast, sociaal betrokken en heeft een brede interesse en een internationale blik. 

 

De Clubs

Rotaract is een wereldwijde organisatie met ruim 176.000 leden, verdeeld over 156 landen. Zo'n beetje elke grotere plaats in Nederland heeft een Rotaract Club. Rotaract Nederland telt ongeveer 50 clubs en meer dan 500 leden. Binnen de club is er tijd voor gezelligheid zoals borrels, feesten, gala's en andere activiteiten.

Rotaract_wit

© Rotaract Maastricht 2020  

© Rotaract Maastricht 2020  

© Rotaract Maastricht 2020  

Telefoon: +316-30782719
E-mail: info@rotaractmaastricht.nl

Telefoon: +31 6 00 00 00
E-mail: info@rotaractmaastricht.nl

Telefoon: +31 6 00 00 00
E-mail: info@rotaractmaastricht.nl