Tour de Rac

‘Tour de Rac’ is een auto-oriëntatietocht waaraan ieder jaar ongeveer 70 oldtimers aan deelnemen. Tijdens dit evenement verzorgen wij een dagvullend programma, waar wij de autoliefhebber een heerlijke dag laten beleven. Middels het inmiddels beruchte bol-pijlsysteem volgen de equipes de route en zien zo de mooie plekjes van Maastricht en omstreken. Klik hier voor onze Facebook pagina met en sfeerimpressie van de vorige edities van Tour de Rac. De datum van Tour de Rac 2018 zal in het voorjaar worden bekend gemaakt.

Tickets Tour de Rac

Taste of Spring

‘Taste of Spring’ is een voorjaarsfeest, waarin wij onze gasten een sfeerbeleving  willen meegeven. Natuurlijk komen jullie voor een heerlijk feest, maar ook geven wij jullie iets extra’s mee. Wat? Dat is elk jaar weer een verrassing.

Dit jaar zal de 20e editie van Taste of Spring plaatsvinden op zaterdag 8 APRIL 2017. Elke jaar zoeken wij een unieke locatie en dit jaar zijn we uitgekomen bij wederom REBELLE Maastricht. Eveneens wordt het jaarlijks gekozen goede doel gesteund. Dit jaar heeft de club zorgvuldig gekozen voor Stichting Wensambulance Zuid Limburg.

Klik hier voor de Facebook pagina van Taste of Spring en volg alle ontwikkelingen met betrekking tot de editie van 2017.
Tickets zijn te hier te verkrijgen.