Jan van Baal

Penningmeester

Geboortedatum: 22 augustus 1990 Beroep: Ondernemer, eigenaar eetcafé de Kwizzenjèr en ijswinkel Kwizz-iés.

Pauline Termijtelen

Voorzitter

Geboortedatum: 25-07-1992 Beroep: Eigenaresse Termijtelen interieur | ontwerp en studente architectuur. Geboren in Enschede. Woonachtig in Maastricht. In 2014 gestart met haar eigen bedrijf, Termijtelen interieur | ontwerp. Na haar studie hoopt zij dit bedrijf verder op te bouwen in het fijne Maastricht.

Fabienne Schnabel

Secretaris

Geboortedatum: 01-08- 1992 | Beroep: Project Manager Shake and Serve. Fabienne is geboren en getogen in Maastricht en dus een echte bourgondiër. In 2014 heeft zij haar studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht afgerond. Haar liefde voor de horeca is ontstaan tijdens haar bijbaantje in Café In den ouden Vogelstruys op het Vrijthof. Na 6 mooie jaren in deze bruine kroeg, hielp zij na het afronden van haar studie tevens zusjesbedrijf de Geulhemermolen een doorstart te maken. Na twee stages in zowel Kaapstad als Dubai, ontdekte zij haar affiniteit met reizen en het omgaan met verschillende nationaliteiten. Zodoende dat zij in 2016 nog een jaar voor DO&CO international catering ging werken. Sinds februari 2017 aan de slag als projectmanager bij de nieuwe speakeasy bar Mr. Smith. Rotaract betekent voor Fabienne samen met een groep jonge en enthousiaste mensen toewerken naar succesvolle projecten voor verschillende goede doelen. Dankzij de verschillende achtergronden van de leden kun je samen mooie projecten realiseren.

Fred Bosch

Rotaract Lid

Geboortedatum : 27-10-1990. Beroep: Salesmanager printware house. Maastricht is voor Fred echt de stad om te werken en te leven.Na zijn studie aan Business school Notenboom - diploma’s MBO Marketing en communicatie en HBO Hospitality Management gehaald liep hij in 2009 stage bij Woonmanagement Maastricht. HIer heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan. Met een interesse vanaf zijn 12de voor oldtimers, organiseert hij vol liefde 'Tour de Rac'. Het opknappen maar vooral het plezier van het rijden in zo’n oude auto’s trekt hem ontzettend aan. Fred heeft een groot netwerk aan kennissen en relaties opgebouwd. Als echte bourgondiër en levensgenieter zet Fred zich al enige tijd in voor Rotaract Maastricht.

Valerie Kerckhoffs

Rotaract Lid

Geboortedatum: 27-01-1990. Beroep: Advocaat. Valerie Kerckhoffs geboren op 27 januari 1990. Valerie heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit in Maastricht en is afgestudeerd in 2012. Na haar studie is ze een half jaar naar London gegaan om Engels te studeren. Een prachtige ervaring, niet alleen met betrekking tot de stad maar zeker ook het feit dat je in een vreemde stad je weg moet vinden. Ze heeft daar veel leuke en lieve mensen ontmoet, het was voor haar een hele leuke ervaring. Sindsdien is zij ook vaak aan het reizen. Sinds 1 maart 2013 werkt ze als advocaat bij Kerckhoffs Advocaten. Naast haar werk sport Valerie, houdt zij van reizen en kookt ze graag. Ze geniet van het Bourgondische leven in Maastricht en loopt dan ook graag door de straten van deze stad.

Joep Joosten

Rotaract Lid

Geboortedatum: 23-08-1991
Beroep: Relatiemanager Staffable Payroll en Mise en Place.
Na zijn studie Bouwkunde in Zwolle is hij weer teruggekomen naar Maastricht om vervolgens Commercieel Management te studeren aan de Hogeschool Zuyd. Joep heeft van jongs af aan in de horeca gewerkt en toch altijd een passie voor hospitality gehad. Zijn stages bij Staffable en Mise en Place bevestigde dat eens te meer. Zodoende is hij daar blijven ``hangen`` en werkt hij inmiddels al een aantal jaren bij Mise en Place. In de weekenden is Joep te vinden op het voetbalveld, of anders wel in de voetbalkantine.
Waarom Rotaract? Enerzijds om mijn netwerk uit te breiden en anderzijds om op verschillende manieren iets voor de samenleving te kunnen betekenen en goede doelen te ondersteunen.

Jimmy Meijer

Rotaract lid

Max van Gemert

Rotaract lid

Robin Hulst

Rotaract Lid

Geboortedatum : 22-09-1995. Beroep : wijnmaker. Maastricht is de plek waar Robin en zijn druiven hun oorsprong vinden. Dit gaat al meerdere generaties terug. Na zijn studie commerciële economie aan Business school Notenboom is hij zich meer gaan verdiepen in wijnbouw. Hierbij heeft meerdere cursussen van de DLR-Mosel afgerond en natuurlijk ervaring in het buitenland opgedaan. Vanaf zijn jonge jaren was er altijd al interesse in groenten en fruit. Naast deze interesses was er ook een grote passie genaamd voetbal! Die hij zeker nog 3 maal in de week beoefend. Robin is een zeer gastvrij en sociaal persoon. Wat in het wijnbouwbedrijf erg goed past. Hij laat merken dat het in de wijnwereld niet altijd romantiek is, maar vooral hard werken. De aankomende jaren draait het om constantheid van de kwaliteit van de wijn en uitbreiding van hun bedrijf. De Rotaract geeft mij meerdere uitdagingen zoals het organiseren van verschillende evenementen, verantwoordelijkheden nemen en natuurlijk mijn kennis en netwerk uitbreiden. Hij kijkt met enorm veel energie en passie uit naar de aankomende jaren bij de Rotaract.

Walter Bisscheroux

Rotaract Lid

-