Valerie Kerckhoffs

Rotaract Lid

Geboortedatum: 27-01-1990. Beroep: Advocaat. Valerie Kerckhoffs geboren op 27 januari 1990. Valerie heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit in Maastricht en is afgestudeerd in 2012. Na haar studie is ze een half jaar naar London gegaan om Engels te studeren. Een prachtige ervaring, niet alleen met betrekking tot de stad maar zeker ook het feit dat je in een vreemde stad je weg moet vinden. Ze heeft daar veel leuke en lieve mensen ontmoet, het was voor haar een hele leuke ervaring. Sindsdien is zij ook vaak aan het reizen. Sinds 1 maart 2013 werkt ze als advocaat bij Kerckhoffs Advocaten. Naast haar werk sport Valerie, houdt zij van reizen en kookt ze graag. Ze geniet van het Bourgondische leven in Maastricht en loopt dan ook graag door de straten van deze stad.

Fred Bosch

Rotaract Lid

Geboortedatum : 27-10-1990. Beroep: Salesmanager printware house. Maastricht is voor Fred echt de stad om te werken en te leven.Na zijn studie aan Business school Notenboom - diploma’s MBO Marketing en communicatie en HBO Hospitality Management gehaald liep hij in 2009 stage bij Woonmanagement Maastricht. HIer heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan. Met een interesse vanaf zijn 12de voor oldtimers, organiseert hij vol liefde 'Tour de Rac'. Het opknappen maar vooral het plezier van het rijden in zo’n oude auto’s trekt hem ontzettend aan. Fred heeft een groot netwerk aan kennissen en relaties opgebouwd. Als echte bourgondiër en levensgenieter zet Fred zich al enige tijd in voor Rotaract Maastricht.

Guido van der Hoorn

Rotaract Lid

Geboortedatum: 26-04-1989 Beroep: Assistent hotel manager. Guido is geboren in Heemstede. Na Accountancy te hebben gestudeerd, wilde hij liever de richting van gastvrijheid op. Sinds september 2015 is hij afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht. Tijdens zijn studie heeft hij 2 prachtige stages gehad in Brussel en Abu Dhabi. Vooral het Midden Oosten heeft veel indruk achtergelaten. Momenteel is hij werkzaam te Hotel Les Charmes en Haas aan 't Vrijthof. In de toekomst wilt hij in zijn ogen gaan werken op het hoogste niveau van gastvrijheid; butler. Doelen binnen de Rotaract; netwerk uitbreiden en kennis delen met nieuwe mensen.

Nol Rosier

Rotaract Lid

Geboorte datum: 28-04-1989. Beroep: Eigen ondernemer; Fysiotherapie Rosier.
Na de middelbare school heeft Nol het CIOS afgerond om vervolgens Fysiotherapie te studeren aan Hogeschool Zuyd te Heerlen. In 2013 is hij afgestudeerd en direct aan de slag gegaan als fysiotherapeut. Naast zijn werk als fysiotherapeut is Nol in 2014 gestart aan de 3-jarige master Manuele therapie te Amersfoort/ Kerpen. Deze heeft hij in 2017 afgerond. Hij heeft een passie voor het vak fysio- en manuele therapie en wilt zijn kennis graag delen. Borrelen, uiteten, snowboarden, samen zijn met vrienden, apres-ski en reizen zijn de ingrediënten waarbij Nol echt even kan afschakelen. Doelen binnen de Rotaract: organisatorische vaardigheden ontwikkelen, nieuwe mensen leren kennen en ervaring en kennis op doen over verschillende vlakken en achtergronden.

Niki Mullenders

Rotaract Lid

Geboortedatum:10-05-1988. Beroep: Hotel Manager Galerie Hotel Dis.

Niki studeerde o.a. Spaans te Salamanca, TMO te Doorn, Pabo te Amsterdam, HBO Hotel Management te Hilversum – afgestudeerd in 2012. Onderaan begonnen als all-round medewerker begon Niki in 2013 bij Galerie Hotel Dis en startte hier Dis/Cooking – kookworkshops & events en later Kunstlokaal lunchroom (nu gesloten). Sinds 2015 is Niki lid van Rotaract Maastricht. Niki is gek op eten, films, reizen, kunst en creativiteit. Haar motivatie betreft Rotaract; opbouwen van een netwerk, ontwikkeling van competenties en voldoening van een goed doel.

Roman Nijsten

Rotaract Lid

Geboortedatum: 02-11-1987. Beroep: Vastgoed adviseur. Na zijn middelbare school is hij begonnen aan een studie in de bouw, HBO Bouwtechnische Bedrijfskunde vervolgt door een Master Real Estate Management. Het laatste semester heeft hij in Londen gestudeerd, aan de Greenwich University. Hier heeft hij inmiddels zijn Master of Science behaald. Carrière maken staat bij Roman hoog in het vaandel, hij is een gedreven persoon met een probleemoplossende mentaliteit. Romans passie ligt niet alleen in het vastgoed maar heeft ook te maken met Frankrijk. Hij houdt van de bourgondische Franse sfeer, de cultuur en dat leven. Doelen binnen de Rotaract: netwerk verbreding en ervaring opdoen op het gebied van ondernemen.

Pauline Termijtelen

Secretaris

Geboortedatum: 25-07-1992 Beroep: Eigenaresse Termijtelen interieur | ontwerp en studente architectuur. Geboren in Enschede, vervolgens voor haar studie interieuradviseur naar Zwolle verhuisd. Na het succesvol afronden van haar eerste studie stond er een nieuw avontuur te wachten: de studie architectuur aan de kunstacademie van Maastricht.
Daarnaast is zij in 2014 gestart met haar eigen bedrijf, Termijtelen interieur | ontwerp. Na haar studie hoopt zij dit bedrijf verder op te bouwen in het fijne Maastricht.
Reizen, nieuwe culturen ontdekken en fotograferen zijn passies die haar inspiratie geven en verreiken. Om helemaal te ‘ontstressen’ is een tripje naar de Alpen de perfecte manier; op de latten en gaan.
Doelen binnen de Rotaract
Naast het uitbreiden van haar netwerk en nieuwe vaardigheden opdoen, is het ook van belang om de wereld beter te maken.

Fabienne Schnabel

Rotaract Lid

Geboortedatum: 01-08- 1992 | Beroep: Project Manager Shake and Serve. Fabienne is geboren en getogen in Maastricht en dus een echte bourgondiër. In 2014 heeft zij haar studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht afgerond. Haar liefde voor de horeca is ontstaan tijdens haar bijbaantje in Café In den ouden Vogelstruys op het Vrijthof. Na 6 mooie jaren in deze bruine kroeg, hielp zij na het afronden van haar studie tevens zusjesbedrijf de Geulhemermolen een doorstart te maken. Na twee stages in zowel Kaapstad als Dubai, ontdekte zij haar affiniteit met reizen en het omgaan met verschillende nationaliteiten. Zodoende dat zij in 2016 nog een jaar voor DO&CO international catering ging werken. Sinds februari 2017 aan de slag als projectmanager bij de nieuwe speakeasy bar Mr. Smith. Rotaract betekent voor Fabienne samen met een groep jonge en enthousiaste mensen toewerken naar succesvolle projecten voor verschillende goede doelen. Dankzij de verschillende achtergronden van de leden kun je samen mooie projecten realiseren.

Max van Gemert

Voorzitter

Jan van Baal

Penningmeester

Geboortedatum: 22 augustus 1990 Beroep: Ondernemer, eigenaar eetcafé de Kwizzenjèr en ijswinkel Kwizz-iés. Tijdens mijn middelbare school was ik al druk bezig met werken en vooral in de horeca. Na het behalen van mijn bouwkunde diploma en een aantal jaren technisch bedrijfskunde te hebben gedaan liet ik het studeren achter me en ging uiteindelijk toch verder met wat ik altijd al deed werken in de horeca. Na bij verschillende bedrijven in en om Maastricht ervaring te hebben opgedaan ben ik vorig jaar de uitdaging aangegaan om voor mijn eigen te beginnen. Wanneer ik dan ook niet hoef te werken ben ik graag sportief bezig, in de zomer wielrennen en in de winter mountainbiken en skiën met vrienden. Ik kom graag met nieuwe mensen in contact en hoop zo ook bij Rotaract mijn netwerk te kunnen verbreden en mijn bijdrage te kunnen leveren bij het organiseren van mooie initiatieven voor de verschillende goede doelen die Rotaract steunt.

Robin Hulst

Rotaract Lid

Geboortedatum : 22-09-1995. Beroep : wijnmaker. Maastricht is de plek waar Robin en zijn druiven hun oorsprong vinden. Dit gaat al meerdere generaties terug. Na zijn studie commerciële economie aan Business school Notenboom is hij zich meer gaan verdiepen in wijnbouw. Hierbij heeft meerdere cursussen van de DLR-Mosel afgerond en natuurlijk ervaring in het buitenland opgedaan. Vanaf zijn jonge jaren was er altijd al interesse in groenten en fruit. Naast deze interesses was er ook een grote passie genaamd voetbal! Die hij zeker nog 3 maal in de week beoefend. Robin is een zeer gastvrij en sociaal persoon. Wat in het wijnbouwbedrijf erg goed past. Hij laat merken dat het in de wijnwereld niet altijd romantiek is, maar vooral hard werken. De aankomende jaren draait het om constantheid van de kwaliteit van de wijn en uitbreiding van hun bedrijf. De Rotaract geeft mij meerdere uitdagingen zoals het organiseren van verschillende evenementen, verantwoordelijkheden nemen en natuurlijk mijn kennis en netwerk uitbreiden. Hij kijkt met enorm veel energie en passie uit naar de aankomende jaren bij de Rotaract.

Joep Joosten

Rotaract Lid

Geboortedatum: 23-08-1991
Beroep: Relatiemanager Staffable Payroll en Mise en Place.
Na zijn studie Bouwkunde in Zwolle is hij weer teruggekomen naar Maastricht om vervolgens Commercieel Management te studeren aan de Hogeschool Zuyd. Joep heeft van jongs af aan in de horeca gewerkt en toch altijd een passie voor hospitality gehad. Zijn stages bij Staffable en Mise en Place bevestigde dat eens te meer. Zodoende is hij daar blijven ``hangen`` en werkt hij inmiddels al een aantal jaren bij Mise en Place. In de weekenden is Joep te vinden op het voetbalveld, of anders wel in de voetbalkantine.
Waarom Rotaract? Enerzijds om mijn netwerk uit te breiden en anderzijds om op verschillende manieren iets voor de samenleving te kunnen betekenen en goede doelen te ondersteunen.

Jimmy Meijer

Aspirant Lid