INTERESSE IN SPONSORING?

Mocht u geïnteresseerd zijn in sponsoring, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.
Mocht u particulier of zakelijk willen sponsoren, dan zijn er verschillende opties mogelijk:

Wilt u particulier sponsoren?

Ja! Ik word lid van de “Friends and Family Club”. Dit houdt in, sponsoring voor een bedrag van minimaal €50,-.  U bent dan niet alleen 1 Rotaractjaar lid van de “Friends and Family Club”, maar ook ontvangt u 10% korting op de kosten van deelname aan alle door ons georganiseerde evenementen in dat betreffende jaar (Tour de Rac, Taste of Spring, etc.). Bovendien zullen er 6 nader te bepalen contactmomenten (o.a. borrel) met u worden gerealiseerd.

Wilt u zakelijk sponsoren?

Dan zijn er twee methoden.

1) Mijn bedrijf wordt lid van de “Business Select Club”. Dit houdt in sponsoring van minimaal €125,-. Uw bedrijf is dan 1 Rotaractjaar lid van de “Business Select Club”, daarnaast ontvangt u 10% korting op de kosten van deelname aan alle door ons georganiseerde evenementen (Tour de Rac, Taste of Spring, etc.) in dat betreffende jaar. Ook zullen er 6 nader te bepalen contactmomenten (o.a. borrel) met u worden gerealiseerd. Bovendien wordt er 1 toegangsbewijs voor de Tour de Rac beschikbaar gesteld.

2) Mijn bedrijf wordt lid van de “Business Elite Club”. Dit geeft uw bedrijf de mogelijkheid tot extra exposure en naamsbekendheid. Uiteraard zijn hier verschillende vormen van sponsoring met bijbehorende extra’s beschikbaar. Om meer duidelijkheid te verschaffen, zetten we het volgende op een rijtje:

€ 250,- tot € 499,-
1 Uiting* op aanvraag
2 Vrijkaarten voor de Tour de Rac / Taste of Spring per sponsor

€ 500,- tot € 999,-
3 Uitingen op aanvraag
4 Vrijkaarten voor de Tour de Rac /Taste of Spring per sponsor

€ 1000,- en meer
6 Of meer uitingen op aanvraag
Vrijkaarten voor de Tour de Rac / Taste of Spring.
Naar wens van de sponsor 

Uiting: halve pagina in de brochure (het boekje) van de Tour de Rac, halve hard copy banner, link/banner op de website, flyeren, presentatie tijdens een evenement. Als limiet wordt er gesteld dat er niet meer dan 1 pagina wordt toebedeeld aan een sponsor voor advertentie mogelijkheid. 

Uiteraard geldt voor uw bedrijf ook dat het 1 Rotaractjaar lid is van de “Business Elite Club”. Verder ontvangt u 10% korting op de kosten van deelname aan alle door ons georganiseerde evenementen (Tour de Rac, Taste of Spring, etc.) in dat betreffende jaar. Ook zullen er 6 nader te bepalen contactmomenten (o.a. borrel) met u worden gerealiseerd.

Wij hopen dat u of uw werkgever een steentje wil bijdragen!